onderhoud-hoofd

Reparatie en onderhoud aan uw cv-ketel in Leeuwarden, Sneek, Stiens, Dokkum e.o.

Een storing aan uw ketel komt nooit op een goed moment. Net wanner het buiten guur en koud is, werkt uw installatie niet meer. Gelukkig laat Wijbenga Installaties uit Leeuwarden u niet in de kou zitten! Wij zorgen ervoor dat u snel geholpen wordt, niets is immers vervelender dan koude radiatoren en geen beschikking over warm water. Wilt u altijd zeker zijn van een goedwerkende ketel? Laat uw cv-installatie dan ieder jaar door ons onderhouden, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wijbenga is actief in de omgeving van Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Stiens en Drachten.


Storing

Uiteraard helpen wij u snel wanneer uw verwarmingsketel op storing ligt. Voordat u ons belt, kunt u alvast een aantal zaken checken:

  • is de hoofdschakelaar ingeschakeld?
  • zijn er geen zekeringen doorgeslagen?
  • staan kamer- en ketelthermostaat voldoende hoog ingesteld?
  • is er voldoende water in de installatie, tussen de 1 en 2 bar?
  • staat de gaskraan open?
  • heeft u de resetknop geprobeerd?

Werken de bovenstaande oplossingen niet? Neem dan direct contact met ons op. Houdt het merk van uw cv-ketel en de eventuele storingscode bij de hand, zo kunnen wij u nog sneller van dienst zijn.

Onderhoud

Wijbenga Installaties is uw partner voor het onderhoud van uw cv-ketel. Goed onderhoud aan uw cv-ketel verlengt de levensduur van de verwarmingsketel aanzienlijk. Ook is uw cv-ketel zo altijd in topconditie en komt u dus niet voor onaangename verrassingen te staan, zoals een kapotte ketel in de koude wintermaanden. Onze servicemonteur checkt uw installatie tot in de puntjes. Zo voeren wij tijdens de onderhoudsbeurt diverse metingen uit, maken we de cv-ketel schoon en zorgen we voor een juiste afstelling.

Dus heeft u last van een storing of wilt u uw cv-ketel laten onderhouden? Neem dan contact op met de cv installateur van Wijbenga Installaties als u woont in de omgeving van  Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Stiens of Drachten. Dan zorgen wij ervoor dat u snel geholpen wordt!

Neem contact op

onderhoud-naast

Top