cv-ketels-hoofd

Cv-ketel installateur in Leeuwarden, Dokkum, Franeker, Stiens, Sneek en omstreken

Wilt u een cv-ketel laten installeren? Dan bent u bij cv-installateur Wijbenga uit Leeuwarden aan het juiste adres. Als betrouwbaar installatiebedrijf verzorgt Wijbenga al jaren de installatie van cv-ketels in Friesland. Is uw huidige cv-ketel kapot? Bel ons voor reparatie of vervanging. Wij werken onder andere in de omgeving van Dokkum, Franeker, Stiens, Drachten en Sneek.


Welke ketel

Welke precies de juiste is voor uw situatie, is afhankelijk van een aantal factoren. Daarbij kunt u denken aan de grootte van uw woning, de isolatie en de ligging, uw wensen op het gebied van warm water, uw budget en de samenstelling van uw huishouden. Laat u door ons adviseren welke ketel voor u het beste geschikt is. Wijbenga Installaties biedt u altijd overzichtelijke offertes met een scherpe prijs voor uw nieuwe verwarmingsketel inclusief installatie.

Nefit cv-ketels

Wijbenga Installaties werkt onder meer met Nefit-ketels. Het topmerk Nefit staat al jaren garant voor betrouwbaarheid, innovatie en techniek. Met een Nefit cv-ketel bent u altijd verzekerd van een goedwerkende installaties, mits deze door een erkende installateur, zoals Wijbenga Installaties geïnstalleerd wordt.

Onderhoud

Als u zo lang mogelijk profijt wilt hebben van uw nieuwe cv-installatie, raden wij aan deze ieder jaar preventief te onderhouden. Dit komt ten goede van de levensduur, de veiligheid en levert u op termijn een fikse besparing op. Tijdens de onderhoudsbeurt checken wij de ketel op de juiste afstelling, voeren wij belangrijke metingen uit, maken we het cv-toestel schoon en worden kapotte onderdelen vervangen.

Bent u geïntresseerd in een nieuwe cv-ketel of wilt u preventief onderhoud laten uitvoeren? Aarzel dan niet en neem contact op met cv-installateur Wijbenga uit Leeuwarden. Wij installeren en onderhouden uw ketel tegen een scherpe prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak.

Neem contact op

naast-cv-ketels

Lees meer over cv-ketels

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top