loodgieterswerk-hoofd

Loodgieter voor verstopping, lekkage en leidingwerk in Sneek, Dokkum en Leeuwarden

Wijbenga Installaties is een ervaren loodgieter voor het aanleggen van leidingwerk in uw badkamer, toilet en keuken, maar ook ongemakken in uw huis zoals een lekkage en een verstopping in een afvoer of het riool. Spoed of geen spoed, we helpen u graag en snel naar de gewenste oplossing in de omgeving van Leeuwarden, Dokkum, Franeker, Stiens, Drachten en Sneek.


Aanleggen leidingen

Regelmatig komt het in het nieuws: een ontploffing in een huis als gevolg door een gaslek. Dit is vaak een gevolg van slecht aangelegde gasleidingen. Daarom raadt Wijbenga Installaties altijd aan om leidingwerk door een professioneel bedrijf aan te laten leggen. Wijbenga Installaties uit Leeuwarden is bekwaam in het vervangen en installeren van nieuwe van gas- en waterleidingen. Wij kunnen nieuwe leidingen aanleggen en bestaande leidingen repareren of vervangen.

Verstoppingen

Heeft u last van een verstopte afvoer of riool? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Onze loodgieter werkt met de nieuwste technieken, zoals camera-inspectie, zodat u snel van uw probleem af bent. Wij zorgen ervoor dat uw leidingen weer zonder problemen goed doorlopen.

Lekkages

Een lekkage komt nooit op het juiste moment en kan veel schade veroorzaken aan uw interieur. Wij zorgen er daarom voor dat de lekkage snel wordt opgespoord, zodat de schade beperkt blijft. Wijbenga Installaties werkt met de nieuwste technieken, zodat hak- en breekwerk vaak niet eens nodig is.

Installeren van een complete badkamer

Bent u van plan uw badkamer te renoveren? Denk dan eens aan Wijbenga Installaties. Onze loodgieter is sterk is het plaatsen van al uw sanitair en zorgt voor een nette afwerking. Daarnaast verzekeren wij u dat uw nieuwe badkamer voldoet aan uw gewenste warmtecomfort. Een nieuwe badkamer staat of valt immers met een perfecte installatie.

Dus bent u op zoek naar een professionele en ervaren loodgieter voor het verhelpen van lekkages of verstoppingen, het aanleggen van leidingen of het installeren van uw complete badkamer? Neem dan contact op met Wijbenga Installaties uit Leeuwarden. Wij voeren loodgieterswerk uit in de romgeving van Leeuwarden, Dokkum, Franeker, Stiens, Drachten en Sneek.

Neem contact op

naast-loodgieterswerk

Lees meer over loodgieterswerk

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top