elektra-hoofd

Uw elektricien in de omgeving van Leeuwarden, Dokkum, Sneek en Stiens

Bent u op zoek naar een betrouwbare elektricien in de regio Leeuwarden? Wijbenga Installaties heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van elektrische installaties. Of u nu nieuwe stoppen, bedrading, stopcontacten of schakelaars wilt laten aanlsluiten, u bent bij ons aan het juiste adres. Onze elektricien is werkzaam in het rayon Leeuwarden, Sneek, Stiens, Dokkum en Drachten.


Elektrische installatie

Er kunnen alleen veranderingen aangebracht worden ná de elektriciteitsmeter. De meter en alles wat er voor zit zijn eigendom van de netbeheerder. Bij het aanleggen van een elektrische installatie voor uw huis of kantoor komt veel kijken. Afhankelijk van uw stroomgebruik en de grootte van uw huis, heeft u verschillende stroomgroepen nodig. Alle apparaten worden op zo'n manier per groep verdeeld dat de belasting per groep beperkt blijft. Ook het aanleggen van stopcontacten, het kiezen van de juiste bedrading, behuizing en het aarden is werk dat u aan ons kunt uitbesteden.

Storing

Heeft u last van een storing, zoals sluiting? Laat het defect door een vakkundige installateur oplossen. Door onze jarenlange ervaring sporen wij de oorzaak snel op. Wilt u er zeker van zijn dat al uw bedrading veilig is geïnstalleerd? Dan kan onze elektricien uw gehele installatie controleren op gebreken en bedrading waar nodig vervangen.

Zoekt u iemand die veel kennis en ervaring heeft op het gebied van elektriciteit? Onze elektricien is zeer bekwaam in het aanleggen van nieuwe bedrading, stoppen, zekeringen, schakelaars en stopcontacten. Wijbenga Installaties is werkzaam in de omgeving van Dokkum, Franeker, Stiens, Drachten en Sneek.

Neem contact op

Specialist in:

  • bedrading
  • stoppen
  • schakelaars
  • stopcontacten
  • zekeringen
  • elektra-storingen

Top