zonnepanelen-hoofd

Compleet pakket zonnepanelen vanaf € 7,86 per maand

Veel energie besparen en tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Dan zijn zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit een goede oplossing. Het rendement van een zonlichtsysteem is vele malen hoger dan de rente van spaarrekening en u bent niet meer afhankelijk van stijgende energieprijzen. Wij adviseren u graag over het aantal panelen dat nodig is om uw gehele woning te voorzien van duurzame elektriciteit en berekenen hoeveel u kunt besparen op de energierekening.

 


Energie besparen

Wilt u besparen door het toepassen van duurzame oplossingen, maar ziet u op tegen de investering? Wijbenga Installaties werkt samen met Energie Idee, een organisatie die duurzame energie combineert met aanzienlijke financiele voordelen.

Vanaf € 7,86 per maand

U heeft al een compleet pakket zonnepanelen met cv-ketel, warmtepomp of zonneboiler vanaf € 7,86 per maand. Bovendien is er een subsidie mogelijk tot wel € 2350,-.*

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies op maat.

Bekijk de actiefolder

*Vraag naar de voorwaarden

Neem contact op
zonnepanelen-naast


Top