duurzaam-hoofd

Krijg advies over hoe u energie kunt besparen in o.a. Leeuwarden en Dokkum

De energieprijzen blijven stijgen, wat resulteert in een steeds hogere energierekening. De energieprijzen kunt u niet verlagen, maar u kunt wel duurzame producten met een hoog rendement laten installeren. Wijbenga Installaties adviseert welke oplossing voor uw situatie het meest geschikt is en realiseert deze tegen scherpe tarieven in de omgeving van Leeuwarden, Dokkum, Franeker, Stiens, Drachten en Sneek.


Kan ik ook energie advies krijgen?

Elke particuliere huizenbezitter kan maatwerkadvies en energiebesparing aanvragen. U komt dan te weten hoe energiezuinig uw huis is en wat u kunt doen aan energiebesparende maatregelen. De kosten van dit advies kunt u door subsidie van de overheid voor een groot deel terug krijgen. Bovendien betaalt de lagere energierekening uw investering later terug! Kunt u hier hulp bij gebruiken? Neem dan contact op met Wijbenga Installaties uit Leeuwarden.

Voor maatwerkadvies komt onze adviseur graag bij u langs. Hij maakt een helder rapport waarin staat welke maatregelen u kunt nemen om energie te besparen.

Neem contact op

duurzaam-naast

Lees meer over duurzame oplossingen


Top