dakbedekking-hoofd

Dakdekker voor dakreparatie en installatie in Leeuwarden, Dokkum en Franeker en omgeving

Alle daken hebben onderhoud nodig. Vooral oudere op asfalt gebaseerde dakbedekkingen gaan slechts een aantal jaren mee. Sinds jaren is bitumineuze dakbedekking populair voor daken, maar ook dit moet regelmatig gecontroleerd worden. Voor al uw dakwerk, zoals het repareren en isoleren van daken, kunt u bij de deskundige dakdekker van Wijbenga Installaties terecht. Ook voor controle van uw dak, zo voorkomt u eventuele lekkages. Wij werken in de omgeving van Leeuwarden, Dokkum, Franeker, Stiens, Drachten en Sneek.


Dakinspectie

Zowel nieuwe daken als bestaande daken verdienen regelmatig inspectie. Wilt u weten hoe de huidige staat van uw dak is, laat dan eens een dakinspectie uitvoeren door Wijbenga Installaties. Als het hele dak op een flink aantal plekken grondig wordt nagelopen, komen zwakke plekken op tijd aan het licht en worden vele lekkages voorkomen.

Zinkwerk

Voor de afwerking van dakgoten en de dakrand heeft u maatwerk in zink nodig. Wij maken het zinkwerk op ambachtelijke wijze en dit staat garant voor kwaliteit. Zink is in vele kleuren verkrijgbaar. Gepatineerd (zwart of grijs) of gelakt (alle RAL-kleuren). Koper wordt daarentegen niet behandeld. Het krijgt door oxidatie een natuurlijke groene beschermingslaag, het zogenaamde kopergroen. Het oxideren is een proces dat enige jaren in beslag neemt. U begint dus met een dak in koperkleur, dat via bruin in groen verandert.

Zoekt u een vakkundige dakdekker in de omgeving van Leeuwarden, Dokkum, Franeker, Stiens, Drachten of Sneek? Dan is Wijbenga Installaties de juiste partner voor u. Onze dakdekker is 100% thuis in het isoleren, repareren, onderhouden van daken. Wij verzorgen dakbedekking en zinkwerk al jaren tot volle tevredenheid van onze klanten.

Neem contact op

naast-dakdekking


Top