sanitair-hoofd

Badkamer verbouwen in o.a. Leeuwarden, Drachten en Sneek

Wilt u uw badkamer, douche of toilet verbouwen? U wilt natuurlijk een mooi resultaat met veel comfort, de uitstraling van een mooie badkamer staat of valt immers met kwalitatieve materialen en strak tegelwerk. Wijbenga Installaties kan u als vakkundige installateur met alle sanitair behoeften helpen! In de omgeving van Leeuwarden, Dokkum, Franeker, Stiens, Drachten en Sneek plaatsen we toiletten, douches, baden, wastafels, kranen en natuurlijk bijbehorende meubels.


Ontwerp en advies

De eerste stap bij ons is altijd het bespreken van uw badkamerwensen. Heeft u nog geen idee hoe uw nieuwe badkamer er uit moeten komen te zien? Geen probleem, u kunt de showrooms van onze leveranciers bekijken om inspiratie op te doen. Heeft u eenmaal een keuze gemaakt voor het sanitair dat u nodig heeft, dan maken wij een passende en scherpe offerte op maat. Naar aanleiding van uw wensen zorgen wij altijd voor een geschikt ontwerp.

Installatie sanitair

Of het nu gaat om het verbouwen van uw gehele badkamer of slechts om de vervanging van uw douchescherm, wij zorgen voor het gehele traject van voorbereiding tot en met uitvoering. Wij besteden uiteraard aandacht aan een hoog afwerkingniveau. Na onze installatie kunt u rekenen op een geweldig comfort in uw badkamer. Een stevige, warme douchestraal, een goedwerkende radiator en degelijk sanitair is voor onze deskundige loodgieter een hoge prioriteit.

Wilt u uw badkamer verbouwen? Neem graag contact met op met de professionele loodgieter van Wijbenga Installaties voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij installeren uw ligbad, wastafel, douche, badmeubel, radiator, toilet of ligbad in de omgeving van Leeuwarden, Dokkum, Franeker, Stiens, Drachten en Sneek.

Neem contact op

naast-sanitair


Top